Biko Jongeneelen

Combinatie van werk en studie

De combinatie van student MSc Quantitative Finance & Actuarial Science en werken als Risk Consultant is voor mij TOP. De theorie die ik vanuit de Universiteit krijg, kan ik dezelfde week nog toepassen in de praktijk en dat is natuurlijk super vet. Dit zorgt ervoor dat ik als gemotiveerde young professional de juiste inzet kan bieden voor onze klanten. En dat is dan ook precies waar ik voldoening uit haal, iets betekenen voor een klant en zorgen dat wij als TOP-Advisory een goede indruk achter laten in de wereld van Actuariaat.

Flexibiliteit

TOP-Advisory is enorm meedenkend om te zorgen dat ik als student op het gebied van studie en carrière progressie blijf maken. Door hier samen de juiste balans in te vinden weet ik zeker dat mijn volledige potentie wordt benut.  Ik hoop dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan de eerste jaren van TOP, en kijk uit naar de groei van ons als bedrijf.

Vrije tijd

Buiten werk houd ik enorm van sporten en ben ik dan ook vaak te vinden bij de voetbal, padel of in de sportschool. Mocht ik daar niet te vinden zijn, ben ik waarschijnlijk te druk met boeken lezen over Star Wars 😊.