Klantenportaal Contact

Onze manier van werken

Best of both worlds

In onze branche zijn er een paar grote spelers en heleboel ZZP’ers. Wij geloven in de gulden middenweg. Ons team bestaat uit professionals die samen laten zien dat het ook anders kan.

- Dat je wél de mens centraal kunt stellen als je werkt met cijfers, data en modellen. In een branche die lijkt te draaien om geld terwijl de bedoeling ooit was dat het zou draaien om mensen.

- Dat je ook - of op de lange termijn misschien wel juist - succesvol kunt zijn als je niet tachtig uur in de week onder grote druk werkt en torenhoge urentarieven rekent.

- Dat werkplezier, echte verbinding en uitwisseling leidt tot betere resultaten.

- Dat het helpt als je dichtbij je klant staat en je gedraagt als zijn partner die hij kan vertrouwen.

- Dat je als professionals gebruik kunt maken van elkaars expertise, inzichten en ideeën, en elkaar kunt inspireren. Breder kijken, verder denken.

- Dat wij onze waardevolle expertise ook buiten de wereld van verzekeraars, banken en pensioenfondsen kunnen inzetten.

- En dat je het gewoon leuk kunt hebben. Met een biertje op vrijdag ontdekken dat in de ontspanning de beste ideeën ontstaan.

Dat is niet alleen goed en fijn voor het team. Maar ook voor klanten. Wij zorgen ervoor dat hoogwaardig advies, brede expertise en continuïteit - in combinatie met een vriendschappelijk partnership - ook beschikbaar is voor kleinere organisaties, met andere werkwijzen en budgetten.

Niet of/of dus, maar en/en.

Interesse in onze diensten?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

contact

Bij ons team horen?

Ben je actuaris, econometrist, risicoconsultant en data-analist (in opleiding) en wil je weten hoe het is om bij ons team te horen?

Vacature
Sluiten