Klantenportaal Contact

Ons verhaal

Wij zijn een team van actuarissen, econometristen, risk consultants en data-analisten. Maar boven al zijn we een team van mensen.

Kijk. Wij werken in een wereld vol cijfers, data, modellen en analyses. We gebruiken ons hoofd veel en graag, daar worden we ook voor betaald. Maar als je ons hoofd bestelt, geven we je er ons hart bij. We kunnen niet anders.

Wij zijn naast adviseurs vooral ook partners. Meedenkers. Scherpe kijkers. Vertrouwenspersonen. Bondgenoten. Met een brede blik, oog voor detail en een neus voor potentie.

TOP is óns netwerk en in dat netwerk werken wij samen. Met elkaar maar vooral samen met onze opdrachtgevers. Dat klinkt mooi, maar het is meer dan alleen een mooi woord. Het is alles waar we voor staan.

Onze merkwaarden zijn: samen, anders, beter en leuker. We maken met ons werk jouw werk graag anders, beter én leuker. Anders als het klopt. Beter omdat dat belangrijk is. En leuker? Tja, wij vinden het leven te mooi om het niet leuk te hebben. Samen.

Onze merkwaarden

Dat is er één van TOP

TOP is een jong en ambitieus bedrijf, een frisse speler op de actuariële markt. Opgericht in 2020 door Harm, Jeroen en Roderick. Ons team bestaat stuk voor stuk uit professionals van formaat en gewoon hele leuke mensen. Wij vinden het belangrijk dat de klant onze manier van werken aanspreekt. Bij ieder project gaan wij voor de klantbeleving: "Dat is er één van TOP!".

Sluiten