Gabriela Mincheva

Start bij TOP

Gedurende mijn Actuarial Science and Mathematical Finance master ben ik gestart als werkstudent. Inmiddels heb ik mijn MSc afgerond en ben ik werkzaam als junior consultant.

Het wervingsproces was vrij snel, professioneel maar informeel. Ik hoefde niet een heleboel interviews af te gaan en ik had het gevoel dat ik mezelf kan zijn zonder de druk om op elk moment het juiste te moeten zeggen. In mijn eerste ontmoeting heb ik mezelf voorgesteld en heb ik TOP, hun werkcultuur en de projecten waar ze bij betrokken zijn, leren kennen. Ook spraken we over wat we allebei zochten en verwachtten. In mijn tweede ontmoeting legden ze meer in detail de projecten uit en waar ik aan zou werken. Nu ik ben begonnen, waardeer ik dat er een grote flexibiliteit is bij het kiezen van mijn werkuren, wat perfect voor mij is in mijn werk-prive balans. Iets anders dat ik erg op prijs stel, is dat ik vanaf de eerste dag in het werk mocht duiken. Omdat we een klein team is, is het gemakkelijk om met elkaar te communiceren en is er altijd iemand bereid om te helpen, en daarmee leer je elkaar beter kennen.

“Bij TOP is ruimte voor flexibiliteit en creativiteit!”

TOP tijd

Op dit moment ben ik betrokken bij verschillende interne en externe projecten zoals het ontwikkelen van een tool voor de bepaling van de Solvency Capital Requirements.

Tijd om te werken en tijd buiten werk

Buiten werk om, houd ik er erg van om actief bezig te zijn, zoals hiken en boulderen. Hiking omdat ik er erg van houd om in de natuur te zijn en boulderen vanwege het feit dat ik elke keer een nieuwe uitdaging kan aangaan. Wanneer ik langere tijd vrij ben, houd ik ervan om te reizen. Nieuwe plaatsen ontdekken en leren over andere culturen ben ik gek op! Vooral als ik dit doe in het gezelschap van vrienden.