Jeroen Koppenens

Ik ben Jeroen Koppenens, geboren in Lichtenvoorde (Achterhoek, schijnbaar hoorbaar) en na verschillende tussenstops uiteindelijk in Amsterdam beland. Ik woon daar samen met mijn vrouw Lara en onze kinderen.

Al tijdens mijn studie econometrie ben ik als werkstudent begonnen als consultant op het gebied van pensioenen om vervolgens in dienst te treden en hier mijn eerste werkervaring op te doen. Door de combinatie van werk en studie waande ik mijzelf nog lange tijd student 😊

Na afronding van de opleiding tot Actuaris ben ik van werkgever gewisseld en ben me meer gaan toeleggen op levensverzekeringen. Inmiddels heb ik ook ruime ervaring op het gebied van schadeverzekeringen. Juist deze brede achtergrond stelt mij in staat om klantvraagstukken mezelf snel eigen te maken en de klant telkens weer te verrassen met creatieve oplossingen.

Naast het gezinsleven heb ik (meer dan) voldoende interesses om mijn vrije tijd mee te vullen: wielrennen, MTB-en, hardlopen, motorrijden of gezellig borrelen met vrienden (veelal kies ik voor dit laatste).