Mandy Entius

Eerste vrouw

In 2021 ben ik begonnen als junior consultant bij TOP-Advisory. Toen bestond het team alleen nog maar uit mannen en heb ik de eer gekregen om als eerste vrouw het TOP-team te komen versterken. Voor ik bij TOP-Advisory aan de slag ben gegaan heb ik Econometrie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gestudeerd. Eerst heb ik de bachelor Econometrie & Operationele Research gevolgd en vervolgens heb ik de master Financial Econometrics ook met succes weten af te ronden.

Team

TOP-Advisory bestaat uit een klein hecht team en biedt de mogelijkheid om verschillende projecten te doen. Dit zijn een van de dingen die mij erg aanspraken om bij TOP-Advisory te komen werken. Mijn eerste klantopdracht was bij een grote levensverzekeraar. Tijdens deze opdracht heb ik geholpen bij het verbeteren van de Solvency II rapportagestraat. Vervolgens heb ik op twee projecten tegelijk mogen werken. Hierbij was ik verantwoordelijk voor mijn eigen tijdsindeling, maar kreeg ik ook de mogelijkheid om mijn kennis in een ander onderwerp binnen de actuariële wereld uit te breiden. Bij deze verzekeraar heb ik geholpen bij een procesoptimalisatie op het gebied van inkomensverzekeringen.

Puzzelen met de tijd

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten, zo ben ik elke maandag met vriendinnen op de tennisbaan te vinden en ben ik een fanatiek hardloopster. Schoorl is een van mijn favoriete plekken om hard te lopen, samen met mijn zus ben ik daar vaak door het mooie duingebied aan het rennen. Daarnaast breng ik in mijn vrije tijd graag tijd met mijn vrienden door, om bijvoorbeeld onder het genot van een wijntje te kletsen, spelletjes te spelen of om te oefenen voor het NK Legpuzzelen.