Rachel Verbruggen

Studie

Begin 2024 heb ik de master Actuarial Science & Mathematical Finance in de richting Actuarial Science afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heb ik ook de bachelor Actuarial Science aan de UvA afgerond, nadat ik was begonnen met Econometrie. De keuze voor actuariaat heb ik pas in het tweede jaar gemaakt, omdat het mij aanspreekt om met onderwerpen bezig te zijn waar veel mensen mee te maken hebben en zich iets bij voor kunnen stellen, zoals verzekeringen.

Aan het werk

Tijdens mijn studie heb ik weinig in de praktijk gezien, waardoor ik het lastig vond om in te schatten wat voor werk ik leuk zou vinden. In de gesprekken bij TOP-Advisory werd goed uitgelegd bij welk soort opdrachten zij betrokken zijn. Het spreekt mij aan dat TOP op verschillende gebieden binnen de verzekeringswereld actief is, waardoor je van alles wat meekrijgt. Daarnaast voelde ik mij vanaf het moment dat ik op kantoor binnen liep op mijn gemak door de fijne sfeer die er hangt. Er is altijd ruimte om vragen te stellen aan collega’s, waardoor je snel leert.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten, voornamelijk voetbal en hardlopen. Naast twee keer in de week trainen, besteed ik ook bijna elke zaterdag mijn tijd op de voetbalclub om zelf een wedstrijd te spelen of andere wedstrijden te kijken. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden en vriendinnen samen te zijn. Dit combineer ik vaak met lekker eten en drinken, een spelletje of een rondje wandelen in de mooie omgeving waar ik woon.