Roderick Loeber

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Deze oneliner van Loesje doet zeker recht aan het gedachtegoed van TOP-Advisory. Het samenwerken is één van de belangrijkste redenen waarom werken bij TOP leuk is.

Na mijn studie in Tilburg werkte ik achtereenvolgens bij een actuarieel detacheringsbureau, een groot ondernemingspensioenfonds en als zzp-er en daarnaast rondde ik de studie tot Actuaris af. Tijdens deze periode merkte ik dat de afwisseling in mijn werk, de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden en de uitdaging om telkens klanten te helpen met verbeteringen in de processen mij de meeste energie opleverden. Als zelfstandige had ik zodoende al bijna de ideale ‘baan’. Maar ik merkte dat het kunnen delen van ideeën, sparren over mogelijke oplossingsrichtingen en het vieren van successen er nog wel eens bij in schoten. En dat zijn mogelijkheden die ik bij TOP-Advisory nu óók heb. Samen werken, samen plezier maken en elkaar helpen verbeteren!

Hetzelfde maar toch verschillend

Zoals ik al aangaf hou ik van afwisseling in het werk. Deze afwisseling zorgt er ook voor dat ik problemen van verschillende kanten kan bekijken. Ik heb ervaring in het actuariële werkveld op het gebied van schade, inkomen, leven, pensioenen en riskmanagement bij zowel kleine, grote als middelgrote opdrachtgevers. Dit heeft mij veel inzichten opgeleverd, die ik kan gebruiken om de juiste maatwerk-oplossingen te vinden voor specifieke problemen. En uiteindelijk blijken veel situaties in de kern niet erg veel van elkaar te verschillen.

Afwisseling

Jazeker, en de afwisseling heb ik ook in mijn hobby’s, waarin ik lichaam (judo) en geest (schaken) train, maar waarin ook het gezinsleven, wandelingen met de hond, watersporten, skiën en reizen prominent aanwezig zijn. En natuurlijk ontbreken ook concertbezoeken, etentjes en kroegavondjes met vrienden niet!